Børre Langlands dagbok

Forfattere: Ole Gunnar Folde og Hans Grønli

Boktittel:  Børre Langlands dagbok.

Layout og design: Lars Lilleby Macedo. 

Illustrasjoner: Tore Bjerkestrand.

Trykk: Livonia Print. 

Språk: Norsk.

Format: 245 x 225

Sider: 340.

Innbinding: Stivbind.

Farger 4+4.

Om boka: Børre Hansen Langland (1732-1820). Klokkemaker, oppfinner, bonde og tenker.

Da jeg tok til å lese den falmede tekst i dagboken var det som Børre rakte mig sin hånd over mange mannsaldrer og bad mig tyde hans livslagnad i den. Og det første som slo mig med undring var hans mektige innforlivelse i naturen. Som han har hatt denne dal og disse fjell kjær. Vår og høst, sommer og vinter, vind, sol, snø og regn gjenspeiler sig i hans opladte sind. Han var i grunnen fjellet og dalen. Likesom fjellet og dalen i hans forestillingsevne var han. Og hans ånd speidet vidt, den løftet sig på dristige vinger og til det ukjente og indre verdener. Johan Falkberget.

Utgitt av Embla Forlag våren 2020.

Utdag fra bokas layout: